بایدن تحقیق جدیدی درباره تجارت تراشه‌های چینی راه‌اندازی کرد

بایدن تحقیق جدیدی درباره تجارت تراشه‌های چینی راه‌اندازی کرد

بایدن
Email
Facebook
LinkedIn
Threads
Telegram
X

دولت بایدن روز دوشنبه از یک تحقیق تجاری دقیقه آخری درباره تراشه‌های قدیمی‌تر ساخت چین موسوم به تراشه‌های میراثی خبر داد که ممکن است تعرفه‌های بیشتری بر تراشه‌های چینی اعمال کند. این تراشه‌ها در کالاهای روزمره مانند خودروها، ماشین‌های لباسشویی و تجهیزات مخابراتی کاربرد دارد.

 

تحقیق جدید دولت بایدن درباره تراشه‌های چینی؛ تعرفه‌های بیشتر در راه است؟

به گزارش خبرگزاری ماه آزادی، کاترین تای، نماینده تجاری ایالات متحده، اعلام کرد این تحقیق با هدف حفاظت از تولیدکنندگان آمریکایی و دیگر تولیدکنندگان نیمه‌رسانا در برابر توسعه گسترده و دولتی چین در عرضه داخلی تراشه انجام می‌شود.

این تحقیق تحت عنوان بخش ۳۰۱، چهار هفته پیش از آغاز به کار رئیس‌جمهور منتخب، دونالد ترامپ، در ۲۰ ژانویه آغاز و در ژانویه برای تکمیل به دولت او واگذار خواهد شد. این تلاش می‌تواند مسیری آماده را برای اعمال برخی از تعرفه‌های سنگین ۶۰ درصدی که بر واردات چینی تهدید کرد، در اختیار ترامپ قرار دهد.

رئیس‌جمهور کنونی، جو بایدن، پیش‌تر یک تعرفه ۵۰ درصدی بر تراشه‌های چینی اعمال کرد که از اول ژانویه اجرایی می‌شود. دولت او همچنین محدودیت‌های صادراتی بر تراشه‌های پیشرفته هوش مصنوعی، حافظه و تجهیزات ساخت تراشه را سخت‌تر کرد.

 

تلاش آمریکا برای مقابله با سلطه چین در صنعت نیمه‌رسانا

تراشه‌های میراثی با فرآیندهای تولید قدیمی‌تر که بیش از یک دهه پیش معرفی شده‌اند، تولید می‌شوند. همچنین اغلب بسیار ساده‌تر از تراشه‌های مورد استفاده در کاربردهای هوش مصنوعی یا ریزپردازنده‌های قدرتمند هستند.

جینا ریموندو، وزیر بازرگانی بایدن، روز دوشنبه گفت تحقیقات وزارت او نشان می‌دهد که دو سوم محصولات آمریکایی که از تراشه‌ها استفاده می‌کنند، از تراشه‌های میراثی چینی بهره می‌برند و نیمی از شرکت‌های آمریکایی از جمله برخی در صنعت دفاعی، منشا تراشه‌های خود را نمی‌دانند.

وزارت بازرگانی چین در بیانیه‌ای اعلام کرد که تحقیق تراشه‌های آمریکا در دوران بایدن حمایت‌گرایانه بود. همچنین به شرکت‌های آمریکایی آسیب می‌زند و زنجیره تامین جهانی تراشه را مختل می‌کند. این وزارتخانه افزود پکن تمامی اقدامات لازم را برای دفاع قاطع از حقوق و منافع خود انجام خواهد داد.

کاترین تای به خبرنگاران گفت که آژانس تجاری شواهدی یافت که چین صنعت نیمه‌رسانا را برای تسلط جهانی هدف قرار داد و افزود: 

این امر به شرکت‌های چینی اجازه می‌دهد به سرعت ظرفیت خود را گسترش دهند و تراشه‌هایی با قیمت‌های مصنوعی پایین‌تر تولید کنند که تهدیدی جدی برای آسیب رساندن و احتمالا حذف رقبای خودشان است.

آخرین اخبار
پربازدید ترین ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *