کودکان اوکراینی با هواپیماهای تحت کنترل پوتین تبعید شدند!

کودکان اوکراینی با هواپیماهای تحت کنترل پوتین تبعید شدند!

کودکان اوکراینی
Email
Facebook
LinkedIn
Threads
Telegram
X

بر اساس گزارشی از دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه ییل، هواپیماها و منابع مالی ریاست‌جمهوری روسیه در برنامه‌ای مورد استفاده قرار گرفتند که کودکان اوکراینی را به روسیه منتقل کرده، هویت اوکراینی آن‌ها را از بین برده و آن‌ها را با خانواده‌های روسی اسکان داده‌اند.

 

اتهام برنامه‌ریزی سیستماتیک کرملین برای تبعید کودکان اوکراینی

به گزارش خبرگزاری ماه آزادی، این تحقیق که با حمایت وزارت امور خارجه آمریکا انجام و سه‌شنبه منتشر شد، ۳۱۴ کودک اوکراینی را شناسایی کرد که در ماه‌های ابتدایی جنگ اوکراین به روسیه منتقل شدند. این گزارش ادعا می‌کند این انتقال بخشی از برنامه‌ای سیستماتیک و با حمایت کرملین برای روسی‌سازی این کودکان بود.

در مارس ۲۰۲۳، دادگاه کیفری بین‌المللی حکم بازداشت ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، و کمیسر حقوق کودکان او، ماریا لووا-بلووا، را به اتهام جنایت جنگی مربوط به تبعید کودکان اوکراینی صادر کرد. در آن زمان، لووا-بلووا اظهار داشت که اقدامات او به دلایل بشردوستانه برای حفاظت از کودکان در مناطقی که عملیات نظامی در جریان بود، انجام شد. دفتر لووا-بلووا به درخواست اظهارنظر پاسخ فوری نداد.

این گزارش جدید، که با رویترز به اشتراک گذاشته شده است، جزئیات بیشتری از برنامه تبعید و افراد و کودکان اوکراینی دخیل در آن ارائه می‌دهد. ناتانیل ریموند، مدیر اجرایی آزمایشگاه تحقیقات بشردوستانه ییل، اعلام کرد که قرار است یافته‌های خود را روز چهارشنبه به شورای امنیت سازمان ملل ارائه کند. ایالات متحده این ماه ریاست دوره‌ای شورای ۱۵ عضوی را بر عهده دارد.

 

واکنش‌ها به اتهامات دادگاه کیفری بین‌المللی علیه پوتین و مقامات روس

ریموند اظهار داشت که این تحقیق شواهدی ارائه می‌دهد که می‌تواند از اتهامات بیشتری توسط دادگاه کیفری بین‌المللی علیه پوتین حمایت کند. او همچنین افزود که این گزارش ثابت می‌کند تبعید کودکان اوکراینی بخشی از برنامه‌ای سیستماتیک کرملین برای تبدیل آن‌ها به شهروندان روسی است.

در پاسخ به سؤالات خبرنگاران، دفتر دادستان دادگاه کیفری بین‌المللی اعلام کرد که گزارش ییل در فعالیت‌های مداوم این پرونده مفید است. این دفتر افزود که نمی‌تواند اطلاعات بیشتری در مورد اتهامات یا اقداماتی که ممکن است از تحقیقاتش در مورد کودکان اوکراینی ناشی شود، ارائه دهد.

از طرفی دیگر هم دفتر رئیس‌جمهور اوکراین به درخواست‌ها برای اظهارنظر پاسخ نداد. دفتر دادستان کل اوکراین هم اعلام کرد که اکنون نظری ندارد.

در واکنش به اتهامات دادگاه کیفری بین‌المللی، لووا-بلووا گفت که روسیه هیچ فردی را برخلاف اراده او منتقل نکرد و همواره رضایت آن‌ها جلب شد. او اضافه کرد که کودکان اوکراینی با سرپرستان قانونی موقت مستقر و برای فرزندخواندگی واگذار نشده‌اند. روسیه که دادگاه کیفری بین‌المللی را به رسمیت نمی‌شناسد، گفت که احکام این دادگاه بی‌معنا هستند. با این حال، تصمیمات دادگاه می‌تواند سفر افراد متهم را محدود کند؛ چرا که ۱۲۴ کشور عضو این دادگاه موظف به اجرای احکام آن هستند.

 

آخرین اخبار
پربازدید ترین ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *