سیل حداقل ۳۴ کشته در شمال‌شرقی هند به جا گذاشت

سیل حداقل ۳۴ کشته در شمال‌شرقی هند به جا گذاشت

سیل
Email
Facebook
LinkedIn
Threads
Telegram
X

بنا بر اعلام مقامات و رسانه‌ها در روز دوشنبه، دست‌کم ۳۴ نفر در منطقه شمال‌شرقی هند طی چهار روز گذشته بر اثر باران‌های شدید، رانش زمین و سیل جان خود را از دست داده‌اند. اداره هواشناسی پیش‌بینی کرد که بارش‌های شدیدتری رخ خواهد داد.

به گزارش خبرگزاری ماه آزادی، طبق بیانیه دولت، بیش از هزار گردشگر که در ایالت هیمالیایی سیکیم گرفتار شدند، روز دوشنبه در حال تخلیه بودند و تیم‌های نجات ارتش برای نجات بیش از ۵۰۰ نفر در ایالت مگالایا که در مناطق سیل زده گیر افتاده بودند، وارد عمل شدند.

در کشور همسایه، بنگلادش، دست‌کم چهار نفر از اعضای یک خانواده در اثر رانش زمین و سیل در ناحیه شمال‌شرقی سیلهت مردند. از طرفی دیگر هم صدها پناهگاه در مناطق کوهستانی رانگاماتی، باندربان و خاگراچاری روز یکشنبه باز شدند. مقامات نسبت به رانش‌های زمین و سیلاب‌های ناگهانی بیشتر هشدار داده‌اند و از ساکنان مناطق آسیب‌پذیر خواسته‌اند که هوشیار بمانند.

 

سیل، مهمان ناخوانده خانه هندی‌ها!

شمال‌شرق هند و بنگلادش مستعد باران‌های شدید و سیل هستند که هر سال باعث رانش‌های مرگبار و سیلاب‌های ناگهانی می‌شود و میلیون‌ها نفر را تحت تاثیر قرار می‌دهد. تصاویر خبرگزاری ANI نشان می‌دهد که جاده‌ها و خانه‌ها در شهر سیلچار ایالت آسام زیر آب رفته‌اند، جاده‌ها را مسدود کرده‌اند. سونو دوی، یکی از ساکنان سیلچار، به ANI گفت که ما با چالش‌های زیادی روبه‌رو هستیم. من یک بچه دارم، تختش زیر آب رفت. در چنین شرایطی باید چه کار کنیم؟ ما تمام شب بیدار می‌مانیم.

در ادامه عملیات امداد، مقامات محلی اعلام کردند که چندین تیم اضافی از نیروهای امداد و نجات و ارتش به مناطق آسیب‌دیده از سیل اعزام شده‌اند تا کمک‌های اضطراری شامل غذا، آب آشامیدنی، دارو و سرپناه موقت را به خانواده‌های گرفتار در مناطق کوهستانی و روستاهای دورافتاده برسانند. با وجود شرایط جوی نامساعد، بالگردهای نظامی نیز برای انتقال مجروحان و افراد محاصره‌شده به مناطق امن مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

در همین حال، مدارس و ادارات دولتی در بخش‌هایی از ایالت‌های آسام، مگالایا و سیکیم تا اطلاع ثانوی به دلیل سیل تعطیل شده‌اند. کارشناسان محیط زیست هشدار داده‌اند که افزایش بی‌رویه ساخت‌وساز در مناطق کوهستانی، خطر رانش زمین و سیلاب را در سال‌های اخیر تشدید کرده است. دولت‌های محلی اعلام کرده‌اند که در حال ارزیابی خسارات وارده به زیرساخت‌ها هستند و تلاش می‌کنند در اسرع وقت مسیرهای ارتباطی را بازسازی کنند.

آخرین اخبار
پربازدید ترین ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *